lördag 27 augusti 2011

27 aug - grisvolvo och äventyr!

Har varit igång sen åtta i morse, då jag blev väckt! Bara att göra sig i ordning för en heldag med Cilla. Äventyr stod på menyn. Först lämnade vi av Cillas bil i nyhammar och fick låna hennes pappas bil, bara att det han hade en lånebil för att hans bil var inlämnad..
Så vi fick åka finbil, volvo. en sån bil som jag övningskörde i, om jag inte minns helt fel! Packade ihop oss och åkte till Borlänge för ett litet ärende som cilla hade där. När det var klart åkte vi vidare mot Örebro och Ikea! En avstickare till Biltema hann vi också med haha.. Pga ett litet missöde igår haha.. På vägen till Örebro hade vi väldigt givande samtal, så knäppa samtal man kan ha.. " fet som fan" vad sa du? Hästen heter fet som fan... haha..

Våran gris volvo.. Tog oss på dagens äventyr!

Kommer in på parkeringen på Ikea, fyfan va folk! förbannat mycket folk.. Men vi gav oss in med vässade armbågar, aldrig varit med om så mycket folk på ikea.. Men så var det ju löning i veckan också. kan ju ha med det och göra också. Var inne på ikea alldeles för länge, smockfullt och vaaaarmt. Var skönt att sätta sig i bilen som hade AC. Kom hem vid 17 tiden.

Nu är det dags för en varm promenad innan regnet kommer, misstänker att det kommer regn. Södra sverige vill nog dela med sig lite.

Inga kommentarer: