lördag 1 augusti 2009

1 aug - en härlig lördag.

En härlig lördag. Dagen har varit lång, var hos Emilia i går fram till klockan halv 3 på natten, kom till mamma halv 4, soooova till 10, tviiiinga sig upp ur sängen för att få något gjort. Det visade sig vara en underbart vacker dag!

Hann inte med någon frukost, Morbror Göran skulle ha skjuts in till stan. Göran gjorde en del ärenden där sen blev det tillbaks till Blötberget. Busat och myst med Elliot jättemycket på gården. Så härligt och se honom springa glatt på gården.. Hann med lite struntprat med mamma också. Hihi.

Mamma skjutsade hem mig till stan vid 4, gick ut och åt med Sofia och Tobias. Det var trevligt! Elliot fick vila i lägenheten, så som han har sprungitså var det behövligt! Efter att ha vilat på eftermiddagen (legat och sovit på min kudde) så var det dags för kvällspromenad.. Vi gick med sofia till marnäs där hon skulle träffa en vän. Efter det gick jag och Elliot vidare till skuthamn/Piren och gick längs sjön! En liten sväng på stan och nu har vi kommit hem. Och efter en liten godisbit för att ha varit duktig på promenaden kastar han sig upp i vilostolen och... soooover!

Nu blir det film och mys!
bye.

Inga kommentarer: